top of page
The Grand Touring Company Oldtimer Rally Op Maat_vFR.jpg

Autorally's met oldtimers

Voor een onvergetelijke teambuilding, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Image by Cenk Batuhan Özaltun

Wij organiseren 
jouw rally op maat

Op zoek naar originele ideeën voor jouw teambuilding of groepsuitstap? Dan is een op maat gemaakte classic car rally een populaire keuze. De combinatie van elegante klassieke auto's, pittoreske landschappen en hilarische opdrachten, zijn een beproefd recept voor een geslaagde teamactiviteit.

Dompel je onder in de nostalgie van het verleden en ga samen met familie, vrienden of collega's op pad. Wij zorgen voor de complete organisatie: van het huren en vervoeren van de oldtimers tot de route en het uitwerken van de opdrachten. Alles is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Bovendien kan de formule aangevuld worden met aangepaste kledij voor themarally's, lunch- en overnachtingsmogelijkheden en meer.  

Offerte

Hoe wij te werk gaan

Vul het formulier in

Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan. Geef zoveel mogelijk details over de autorally van je dromen: zoals aantal deelnemers, thema of specifieke wensen voor lunch of overnachting. 

3.png

Vervolgens zetten wij ons aan de tekentafel. We werken een rally op maat uit en berekenen het kostenplaatje. Je ontvangt vervolgens een offerte en dagplanning in je mailbox. Volledig vrijblijvend, jij beslist. 

Uitwerking voorstel
4.png

Alles wordt in gereedheid gebracht voor je op maat gemaakte rally. In de weken voorafgaand aan het evenement worden ook praktische zaken als verzamellocatie en starttijd gebrieft. 

Beleef jouw rally
5.png

Enkele referenties

Onze missie

In de hectische tijden van vandaag verliezen veel mensen hun kostbaarste bezit uit het oog: tijd. Het is immers niet de bestemming die telt, maar de reis. Dit idee proberen we te vertalen in al onze reis- en rallyconcepten. We willen mensen weer vertrouwd maken met het onderweg zijn. Hen meer bewust maken van al dat moois, dat soms maar op een steenworp afstand van huis ligt. 

We create the good life (on wheels)

Vraag een gratis offerte aan

Marcel de Backerstraat 35, 2930 Brasschaat, België nicolas@thegrandtouringcompany.com  |  +32474297964

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

bottom of page