top of page

Rijden naar het verleden

Alfa Romeo Giulia huren

Voor jouw dagtrip, huwelijk, fotoshoot of gala-avond

Logo Grand Touring.png
alfa romeo icoon.png
Ervaar de nostalgische Italiaanse sfeer

Zorgeloos een dagje rijden in een vintage Alfa Romeo Giulia? Een bruiloft, verjaardag of gala-avond in het verschiet? Of is je film- of fotoshoot gebaat bij een nostalgische Italiaanse vierwieler? Wij stellen onze Alfa Romeo Giulia graag tot je beschikking. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk, zodat wij op verzoek ook de verhuur van andere klassieke auto's kunnen aanbieden. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek onze verschillende wagens
Grand Touring Alfa Romeo Giulia Verhuur oldtimer.jpg

Verhuur Alfa Romeo Giulia 

Huur onze vintage Alfa Romeo Giulia voor één of meerdere dagen. Bepaal zelf je bestemming of kies voor een route uit één van onze roadbooks. Voor maximaal 4 personen. Prijs op aanvraag. 

Alfa Romeo Giulia dagtrip met chauffeur

Een tocht door de bloesems van Haspengouw, de heuvelachtige Ardennen of het prachtige Waasland? Jij bepaalt de streek. Of kies je toch voor een verrassing? Alles is mogelijk! Wij stippelen de route uit en onze chauffeur pikt jullie in stijl op

 

Geniet onderweg van een heerlijke picknick en een glaasje bubbels - want rijden hoeft toch niet. 's Avonds zet onze chauffeur jullie weer af. Deze formule kan uitgebreid worden met een diner & overnachting. Contacteer ons voor een offerte.  

VIP Transport naar trouw of galabal

Bij een prachtige trouw of galabal hoort natuurlijk ook stijlvol vervoer. Eén of meerdere klassieke auto's? Met of zonder chauffeur? Alles is mogelijk. Onze chauffeur houdt steeds rekening met de gevraagde kledingvoorschriften. Transport van de auto's naar het vertrekpunt is inbegrepen. Prijs afhankelijk van huurperiode. Vrijblijvende offerte.

Fotoshoots, films en tentoonstellingen

The Grand Touring Company is ook gespecialiseerd in de verhuur van oldtimers voor films, fotoshoots, tentoonstellingen en evenementen. Naast de verhuur spelen wij ook graag een ondersteunende rol. Het zoeken naar idyllische locaties die recht doen aan de grandeur van de auto is één van onze specialiteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Anker 1
Gallerij
Galerij

Let's get in touch!

Zet de eerste stap naar een ongelooflijke belevenis op wielen

Marcel de Backerstraat 35, 2180 Brasschaat

nicolas@thegrandtouringcompany.com  |  Tel: 0474 29 79 64

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn

Bedankt voor de inzending!

Anker 2
bottom of page