top of page
Anker Kortste Nacht
De Kortste Nacht 2024.jpg
Anker Info Kortste Nacht

De Kortste Nacht

Het concept

Voor elke gelegenheid is er een gepaste vorm van rijplezier. Een ritje naar de bakker ziet er anders uit dan een zomerse ballade door de velden. Wil je je echter onderdompelen in de wereld van het competitief bol-pijl rijden dan ben je aan het juiste adres.

 

Bol-pijl rijden is leuk, maar het kan leuker. De basis is een correct en professioneel opgesteld roadbook dat goed in elkaar zit. Een uitdagend roadbook dat je van begin tot einde op het tipje van je zetel houdt. De symbiose tussen piloot en co-piloot scheidt het kaf van het koren. Wil je hierin toch nog een stapje verder gaan, dan kan je deelnemen aan de kaartoefeningen. Deze variëren elke rally en worden in een uitgebreidde briefing uitgelegd. Zo kunnen we starters en meer gevorderden elke rally toch beter laten presteren. 

De Kortste Nacht gaat steeds door vrijdag op zaterdag in het weekend van de zonnewende. In 2024 valt dit op vrijdag 21 juni. Het betreft een nachtrally, dus fris en monter aan de start verschijnen is een must.

264936998_454370372792906_3535844655810795006_n.jpg

Planning

Van zonsondergang tot zonsopgang

Omstreeks 21u à 21u30 wordt je verwacht aan de start (omgeving Linkeroever/Doel). Tijd genoeg om na het werk even over huis te gaan, de kinderen in bed te lepelen en nog een klein tukje te doen na je avondmaal.

We vertrekken vanaf dat de zon ondergaat (21:58), en komen aan als de zon opkomt (5:30).

Onderweg serveren we je 200km bol-pijl met 4 facultatieve kaartoefeningen.

Op gepaste tijden krijg je een koffietje, drankje of soepje onderweg. Ook een goodiebag wordt voorzien. 's Morgens vroeg sluiten we af met een ontbijtbuffet.

Je bent thuis voor dat de kinderen goed en wel wakker zijn. 

Shopping cart.jpg

Bestel

Bestel je plaatsje via onze webshop. 

Concreet
nardi.w.clsc-polscrews-360.webp

Rij

Laat het beste van jezelf zien op 21 juni.

Winnaar.jpg

Win

Win één van de leuke prijzen en noem jezelf de nachtraaf van 2024;). Jouw wagen tooit dan de rallyplaat van volgend jaar.

Het parcours 2024

De rally zal bestaan uit een roadbook van 200km dat start vanuit de omgeving Doel een lus door Zeeuws-Vlaanderen legt. 

Onderweg voorzien we twee stops om even op adem te komen, straffe verhalen te vertellen en de volgende oefeningen voor te bereiden.

MEER INFO VOLGT

LET OP: piloten dienen met 0,0 promille alcohol aan de start te verschijnen. Een tukje vooraf wordt ten stelligste aangeraden.

Onze missie?

Leverancier van rijplezier

#roadbooks

#alfaverhuur
#roadtrips

#rally's

bottom of page